Hvem vi er

Verteco digital services, ltd, nettstedsadresse er: https://www.verteco.digital

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, og også besøkendes IP-adresse og nettleserbrukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage spam. En anonymisert streng opprettet fra e-postadressen din (også kalt en hash) kan leveres til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Gravatar-tjenestens personvernerklæring er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av kommentaren din, er profilbildet ditt synlig for offentligheten i sammenheng med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettsiden, bør du unngå å laste opp bilder med innebygd posisjonsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut alle stedsdata fra bilder på nettstedet.

Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navnet ditt, e-postadressen og nettstedet ditt i informasjonskapsler. Disse er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut opplysningene dine igjen når du legger igjen en kommentar. Disse informasjonskapslene vil vare i ett år.

Hvis du besøker vår påloggingsside, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og forkastes når du lukker nettleseren din.

Når du logger inn, vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjonen og skjermvisningsvalgene dine. Innloggingsinformasjonskapsler varer i to dager, og informasjonskapsler for skjermalternativer varer i ett år. Hvis du velger «Husk meg», vil påloggingen vedvare i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, vil informasjonskapslene for pålogging bli fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og indikerer bare post-ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Hvem vi deler dataene dine med

Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil IP-adressen din bli inkludert i tilbakestillings-e-posten.

Hvor lenge vi beholder dataene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilen deres. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dataene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor vi sender dataene dine

Besøkendes kommentarer kan sjekkes gjennom en automatisk spam-deteksjonstjeneste.

PERSONVERN

i betydningen av artikkel 19 flg. av lov nr. 18/2018 Saml. om beskyttelse av personopplysninger og om endringer og tillegg til visse lover, som endret, i samsvar med artikkel 13 og 14 i Europaparlamentets og rådets forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016 om beskyttelse av fysiske personer med hensyn til behandling av personopplysninger og om fri flyt av slike data, og oppheving av direktiv 95/46/EF (Generell databeskyttelsesforordning) (heretter referert til som «GDPR»).

I henhold til bestemmelsene i artikkel 19 flg. av lov nr. 18/2018 Saml. om beskyttelse av personopplysninger som endret (heretter referert til som «loven om beskyttelse av personopplysninger»), gir vi deg som den registrerte herved følgende informasjon om behandlingen av dine personopplysninger.

Behandlingsansvarlig: Behandlingsansvarlig er selskapet Verteco digital services, sro, med forretningskontor

Verteco digitale tjenester, s. ro

Daniela Dlabača 21

Žilina 010 01

Slovakia

ID: 53 412 834

MVA-ID: SK2121358349

Registrere. nr.: 75936/L

representert av: Norman Bytričan (heretter referert til som «kontrolløren»).

Kontaktinformasjon:

E-post: info@verteco.sk Telefon: +421 948 355 017

Tilgang til personopplysninger:

Ved behandling av personopplysninger, i tillegg til behandlingsansvarlig og selskapene knyttet til Verteco sro og deres ansatte, kan andre personer som behandler personopplysninger som behandlere ha tilgang til personopplysninger. En spesifikk, kontinuerlig oppdatert liste over behandlere, dvs. mottakere av personopplysninger behandlet på vegne av behandlingsansvarlig, i følgende kategorier:

• Selskaper som tilbyr markedsføringstjenester
• Selskaper som leverer lønns- og regnskapstjenester
• Selskaper som leverer interne og eksterne revisjonstjenester

Lovlig basis:

Det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger er som regel oppfyllelse av den lovpålagte forpliktelsen (særlig lov nr. 18/2018 Coll. om personopplysningsbeskyttelse), inngåelse, administrasjon og oppfyllelse av kontraktsforpliktelser som følger av ansettelses- og kommersielle kontrakter, den legitime interessen, som er beskyttelsen av rettigheter og interesser til behandlingsansvarlig og hans ansatte beskyttet av rettigheter, samt samtykke fra den registrerte (hovedsakelig med henblikk på markedsføring, konkurranser, sosiale arrangementer) , etc.). Samtykket til behandling av personopplysninger må gis frivillig, og den registrerte kan når som helst trekke tilbake samtykket. Samtykket er imidlertid nødvendig for at behandlingsansvarlig skal sikre for eksempel bedriftsarrangementer og lignende, og uten slikt samtykke har behandlingsansvarlig ikke rett til å yte de aktuelle tjenestene. Hvis den registrerte nekter å gi den behandlingsansvarlige personopplysningene som kreves for å oppfylle de kontraktsmessige forpliktelsene til den behandlingsansvarlige eller overholde loven, er den behandlingsansvarlige ikke forpliktet til å inngå en kontrakt eller yte andre tjenester.

Behandlede personopplysninger:

Vi samler inn våre selgeres kunders navn, e-post, leverings- og faktureringsadresse, betalingsdetaljer, firmanavn, telefonnummer, IP-adresse, informasjon om bestillinger du setter i gang, informasjon om Verteco – støttede forhandlerbutikker du besøker, og informasjon om enhet og nettleser du bruker. Vi samler inn denne informasjonen når du bruker eller får tilgang til en butikk som bruker tjenestene våre, for eksempel når du besøker en selgers nettsted, legger inn en bestilling eller registrerer deg for en konto på en selgers nettsted. Når du besøker eller surfer på Verteco-nettstedet, samler vi inn informasjon om enheten og nettleseren du bruker, nettverkstilkoblingen din, IP-adressen din og informasjon om informasjonskapslene som er installert på enheten din. Vi samler også inn personlig informasjon sendt av deg via en meldingsfunksjon som er tilgjengelig fra nettstedet vårt. Fra forumbrukere samler vi inn ditt navn, e-postadresse, nettadresse og annen personlig informasjon du kan legge ut.

Formål med behandling og deling:

Vi bruker denne informasjonen til å gi våre selgere tjenestene, inkludert støtte og behandling av bestillinger, autentisering og betalinger. Vi bruker også denne informasjonen til å forbedre tjenestene våre. Verteco samarbeider også med tredjeparter og tjenesteleverandører for å hjelpe forhandlerne våre med tjenestene, og vi kan dele personlig informasjon med dem for å støtte denne innsatsen. Vi kan også dele informasjonen din under følgende omstendigheter:

• å forhindre, undersøke eller iverksette tiltak angående ulovlige aktiviteter, mistanke om svindel, situasjoner som involverer potensielle trusler mot den fysiske sikkerheten til en person, brudd på våre vilkår for bruk eller annen avtale knyttet til tjenestene, eller som på annen måte kreves ved lov.
• Hvis selgeren hvis butikk du besøker eller har tilgang til, ber oss overføre denne informasjonen (for eksempel hvis de aktiverer en tredjepartsapp som får tilgang til kundens personopplysninger).

• å overholde juridiske krav, eller å svare på lovlige rettskjennelser, stevninger, arrestordrer eller andre forespørsler fra offentlige myndigheter (inkludert for å oppfylle krav til nasjonal sikkerhet eller rettshåndhevelse).
Personopplysninger kan også deles med et selskap som kjøper virksomheten vår eller virksomheten til en kjøpmann hvis butikk du besøker eller har tilgang til, enten gjennom fusjon, oppkjøp, konkurs, oppløsning, reorganisering eller annen lignende transaksjon eller prosess.

Lagring av personopplysninger og varighet av behandlingen:

Den behandlingsansvarlige er autorisert til å behandle personopplysninger om registrerte i en tidsperiode fastsatt i samsvar med relevant lovgivning. Behandling av personopplysninger etter et samtykke skal kun være mulig for den perioden samtykket ble gitt. Samtykket gis til behandlingsansvarlig for de påfølgende tre (3) årene eller inntil tidspunktet for tilbaketrekking av samtykket. Ved utløpet av den relevante perioden vil personopplysninger bli slettet hvis lagringen ikke er nødvendig i henhold til relevant slovakisk lovgivning.

Rettigheter til registrerte personer knyttet til behandling av personopplysninger:

Når det gjelder behandling av personopplysninger, kan registrerte utøve følgende rettigheter: • retten til å få tilgang til og bli gitt informasjon om sine personopplysninger;
• retten til retting av personopplysninger;
• retten til sletting av personopplysninger;

• retten til begrensning av behandling av personopplysninger

• retten til persondataportabilitet;

• retten til å protestere mot behandling av personopplysninger;

• Retten til ineffektiviteten til automatisert individuell beslutningstaking, inkludert profilering; • retten til å trekke tilbake samtykke når som helst (hvis samtykke er det juridiske grunnlaget for behandlingen);
• rett til å inngi et begjæring om å innlede saksgang i henhold til artikkel 100 ff. av personopplysningsloven med tilsynsmyndigheten, dvs. Kontoret for beskyttelse av personopplysninger i Slovakia, med sitt registrerte kontor på Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Slovakia, kontaktinformasjon: +421 2 3231 3214, e-post: statny.dozor@pdp.gov.sk.
Registrerte kan utøve rettighetene ovenfor, som er nærmere spesifisert i bestemmelsene i artikkel 21 ff. av personopplysningsloven, i samsvar med personopplysningsloven og GDPR samt annen relevant lovgivning. Registrerte kan utøve sine rettigheter overfor behandlingsansvarlig ved hjelp av en skriftlig forespørsel sendt eller levert til kontrollørens registrerte kontor: Trnavské mýto 1, 831 04 Bratislava; eller via elektronisk post sendt til adressen: info@verteco.sk.
Forespørselen må inneholde følgende opplysninger: navn, etternavn, fødselsdato og fast adresse slik at behandlingsansvarlig kan identifisere den registrerte. Den behandlingsansvarlige kan be om å gi ytterligere informasjon som er nødvendig for å verifisere identiteten til den registrerte dersom han har rimelig tvil om identiteten til den fysiske personen. Den behandlingsansvarlige er pålagt å gi den registrerte informasjon om tiltakene som er iverksatt på hans/hennes anmodning innen en (1) måned etter mottak av forespørselen. I berettigede tilfeller, med hensyn til kompleksiteten og antall forespørsler, kan behandlingsansvarlig forlenge perioden ovenfor med ytterligere to (2) måneder, selv gjentatte ganger. Den behandlingsansvarlige er forpliktet til å informere den registrerte om en slik forlengelse innen én (1) måned etter mottak av forespørselen, med begrunnelse for forlengelsen av fristen. Dersom den registrerte har sendt inn forespørselen i elektronisk form, skal behandlingsansvarlig gi opplysningene i elektronisk form, med mindre den registrerte har bedt om informasjon på annen måte. Dersom den behandlingsansvarlige unnlater å iverksette tiltak på forespørsel fra den registrerte, er han pålagt å informere den registrerte om årsakene til manglende handling innen en (1) måned etter mottak av forespørselen, samt om muligheten å inngi en begjæring om å innlede sak i henhold til artikkel 100 i personopplysningsloven til Kontoret for personvern. Meldinger om iverksatte tiltak skal gis vederlagsfritt. Hvis forespørselen fra den registrerte er åpenbart grunnløs eller upassende, spesielt på grunn av dens gjentakende karakter, kan den behandlingsansvarlige kreve et rimelig gebyr tatt i betraktning de administrative kostnadene ved å gi informasjonen, eller et rimelig gebyr tatt i betraktning de administrative kostnadene av varselet, eller et rimelig gebyr som tar hensyn til de administrative kostnadene ved å implementere det forespurte tiltaket, eller nekte å handle på forespørselen. Den behandlingsansvarlige skal bevise at anmodningen er ubegrunnet eller upassende.

Verteco forstår at du har rettigheter over din personlige informasjon, og tar rimelige skritt for å gi deg tilgang til, korrigere, endre, slette, portere eller begrense bruken av din personlige informasjon. Hvis du er en kjøpmann eller en partner, kan du oppdatere mange typer personlig informasjon, for eksempel betalings- eller kontaktinformasjon, direkte i kontoinnstillingene dine. Hvis du ikke er i stand til å endre din personlige informasjon i kontoinnstillingene dine, eller hvis du er bekymret for data som samles inn når du besøker Vertecos nettside eller bruker våre støttetjenester, vennligst kontakt oss for å gjøre de nødvendige endringene. Det er viktig å huske at hvis du sletter eller begrenser bruken av din personlige informasjon, kan det hende at tjenestene ikke fungerer som de skal.