Keitä olemme

Verteco Digital Services, ltd, verkkosivuston osoite on: https://www.verteco.digital

Kommentit

Kun vierailijat jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa näkyvät tiedot sekä vierailijan IP-osoitteen ja selaimen käyttäjäagenttijonon roskapostin tunnistamisen helpottamiseksi. Sähköpostiosoitteestasi luotu anonymisoitu merkkijono (kutsutaan myös hashiksi) voidaan toimittaa Gravatar-palveluun, jotta näet, käytätkö sitä. Gravatar-palvelun tietosuojakäytäntö on saatavilla täältä: https://automattic.com/privacy/. Kun kommenttisi on hyväksytty, profiilikuvasi näkyy julkisesti kommenttisi yhteydessä.

Media

Jos lataat kuvia verkkosivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on upotettu sijaintitieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja poimia mitä tahansa sijaintitietoja verkkosivustolla olevista kuvista.

Keksit

Jos jätät kommentin sivustollemme, voit halutessasi tallentaa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja verkkosivustosi evästeisiin. Nämä ovat avuksesi, jotta sinun ei tarvitse täyttää tietojasi uudelleen, kun jätät toisen kommentin. Nämä evästeet säilyvät yhden vuoden.

Jos vierailet kirjautumissivullamme, asetamme väliaikaisen evästeen määrittääksemme, hyväksyykö selaimesi evästeet. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja ja se hylätään, kun suljet selaimesi.

Kun kirjaudut sisään, asetamme myös useita evästeitä tallentaaksemme kirjautumistietosi ja näytön valintasi. Kirjautumisevästeet kestävät kaksi päivää ja näyttöasetusevästeet vuoden. Jos valitset ”Muista minut”, kirjautumisesi säilyy kaksi viikkoa. Jos kirjaudut ulos tililtäsi, kirjautumisevästeet poistetaan.

Jos muokkaat tai julkaiset artikkelin, selaimeesi tallennetaan lisäeväste. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja, ja se osoittaa yksinkertaisesti juuri muokkaamasi artikkelin viestitunnuksen. Se vanhenee 1 päivän kuluttua.

Upotettu sisältö muilta verkkosivustoilta

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esim. videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Muiden verkkosivustojen upotettu sisältö käyttäytyy täsmälleen samalla tavalla kuin jos vierailija olisi vieraillut toisella verkkosivustolla.

Nämä verkkosivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttää evästeitä, upottaa ylimääräistä kolmannen osapuolen seurantaa ja seurata vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, jos sinulla on tili ja olet kirjautunut kyseiselle verkkosivustolle.

Kenen kanssa jaamme tietosi

Jos pyydät salasanan vaihtoa, IP-osoitteesi sisällytetään palautusviestiin.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Jos jätät kommentin, kommentti ja sen metatiedot säilytetään toistaiseksi. Näin voimme tunnistaa ja hyväksyä kaikki jatkokommentit automaattisesti sen sijaan, että olisimme pitäneet niitä valvontajonossa.

Käyttäjille, jotka rekisteröityvät verkkosivustollemme (jos sellaisia ​​on), tallennamme myös heidän käyttäjäprofiileihinsa antamansa henkilötiedot. Kaikki käyttäjät voivat nähdä, muokata tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietojaan milloin tahansa (paitsi he eivät voi muuttaa käyttäjätunnustaan). Verkkosivustojen ylläpitäjät voivat myös nähdä ja muokata näitä tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on tietoihisi

Jos sinulla on tili tällä sivustolla tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää viedyn tiedoston hallussamme olevista henkilötiedoistasi, mukaan lukien kaikki tiedot, jotka olet antanut meille. Voit myös pyytää, että poistamme kaikki hallussamme olevat henkilötiedot. Tämä ei sisällä tietoja, joita meidän on säilytettävä hallinnollisia, oikeudellisia tai turvallisuustarkoituksia varten.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentit voidaan tarkistaa automaattisen roskapostintunnistuspalvelun kautta.

YKSITYISYYS JA KÄYTTÖEHDOT

19 artiklan ja sitä seuraavien artiklojen mukaisesti. lain nro 18/2018 Coll. henkilötietojen suojasta ja tiettyjen lakien muuttamisesta ja täydentämisestä, sellaisina kuin ne ovat muutettuina henkilöiden suojaamisesta 27 päivänä huhtikuuta 2016 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 13 ja 14 artiklan mukaisesti. luonnollisten henkilöiden henkilötietojen käsittelyn ja tällaisten tietojen vapaan liikkuvuuden osalta sekä direktiivin 95/46/EY (yleinen tietosuoja-asetus) (jäljempänä ”GDPR”) kumoaminen.

19 artiklan ja sitä seuraavien artiklojen mukaisesti. lain nro 18/2018 Coll. Henkilötietojen suojasta sellaisena kuin se on muutettuna (jäljempänä ”henkilötietolaki”), annamme sinulle rekisteröidylle seuraavat tiedot henkilötietojesi käsittelystä.

Rekisterinpitäjä: Rekisterinpitäjä on Verteco digital services, sro, jonka kotipaikka on

Verteco digitaaliset palvelut, s. ro

Daniela Dlabača 21

Žilina 010 01

Slovakia

ID: 53 412 834

ALV-tunnus: SK2121358349

Rekisteröidy. nro: 75936/L

edustaa: Norman Bytričan (jäljempänä ”ohjaaja”).

Yhteystiedot:

Sähköposti: info@verteco.sk Puhelin: +421 948 355 017

Pääsy henkilötietoihin:

Henkilötietojen käsittelyssä Rekisterinpitäjän ja Verteco sro:hon liittyvien yhtiöiden ja heidän työntekijöidensä lisäksi henkilötietoihin voi olla pääsy henkilötietoja käsittelijöinä käsittelevillä henkilöillä. Erityinen, jatkuvasti päivitettävä luettelo henkilötietojen käsittelijöistä eli rekisterinpitäjän puolesta käsiteltyjen henkilötietojen vastaanottajista seuraavissa luokissa:

• Markkinointipalveluita tarjoavat yritykset
• Palkanlaskenta- ja kirjanpitopalveluja tarjoavat yritykset
• Sisäistä ja ulkoista tilintarkastusta tarjoavat yritykset

Oikeusperusta:

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperustana on pääsääntöisesti lakisääteisen velvoitteen (erityisesti henkilötietosuojalaki nro 18/2018 lakikokoelma) täyttäminen, henkilötietojen käsittelystä johtuvien sopimusvelvoitteiden tekeminen, hallinnointi ja täyttäminen. työ- ja kauppasopimukset, oikeutettu etu, joka on rekisterinpitäjän ja hänen työntekijöidensä oikeudellisesti suojattujen oikeuksien ja etujen suojaaminen sekä rekisteröidyn suostumus (pääasiassa markkinointitarkoituksiin, kilpailuihin, sosiaalisiin tapahtumiin) , jne.). Suostumus henkilötietojen käsittelyyn on annettava vapaaehtoisesti, ja rekisteröity voi peruuttaa suostumuksen milloin tahansa. Rekisterinpitäjän suostumus on kuitenkin tarpeen esimerkiksi yritystilaisuuksien ja vastaavien turvaamiseksi, ja ilman lupaa Rekisterinpitäjällä ei ole oikeutta tarjota kyseisiä palveluita. Jos rekisteröity kieltäytyy antamasta Rekisterinpitäjälle henkilötietoja, joita tarvitaan rekisterinpitäjän sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi tai lain noudattamiseksi, rekisterinpitäjä ei ole velvollinen tekemään sopimusta tai tarjoamaan muita palveluja.

Käsitellyt henkilötiedot:

Keräämme kauppiaiden asiakkaidemme nimet, sähköpostiosoitteet, toimitus- ja laskutusosoitteet, maksutiedot, yrityksen nimen, puhelinnumeron, IP-osoitteen, tiedot tekemistäsi tilauksista, tietoja Vertecon tukemista kauppiaista, joissa käyt, sekä tietoja käyttämäsi laite ja selain. Keräämme nämä tiedot, kun käytät tai käytät palvelujamme käyttävää kauppaa, esimerkiksi kun vierailet kauppiaan sivustolla, teet tilauksen tai rekisteröidyt tilin kauppiaan sivustolle. Kun vierailet tai selaat Vertecon verkkosivustoa, keräämme tietoja käyttämästäsi laitteesta ja selaimesta, verkkoyhteydestäsi, IP-osoitteestasi ja tietoja laitteellesi asennetuista evästeistä. Keräämme myös henkilötietoja, jotka olet lähettänyt verkkosivustoltamme saatavien viestitoimintojen kautta. Keräämme foorumin käyttäjiltä nimesi, sähköpostiosoitteesi, verkkosivustosi URL-osoitteesi ja muita henkilökohtaisia ​​tietojasi, joita voit lähettää.

Käsittelyn ja jakamisen tarkoitus:

Käytämme näitä tietoja tarjotaksemme kauppiaillemme palveluita, mukaan lukien tilausten tukeminen ja käsittely, todennus ja maksut. Käytämme näitä tietoja myös palveluidemme parantamiseen. Verteco tekee yhteistyötä myös kolmansien osapuolten ja palveluntarjoajien kanssa auttaakseen tarjoamaan kauppiaillemme palveluja, ja voimme jakaa heidän kanssaan henkilötietoja tukeakseen näitä toimia. Saatamme jakaa tietojasi myös seuraavissa tilanteissa:

• estää, tutkia tai ryhtyä toimenpiteisiin koskien laitonta toimintaa, epäiltyjä petoksia, tilanteita, joihin liittyy potentiaalisia uhkia kenen tahansa henkilön fyysiselle turvallisuudelle, käyttöehtojemme tai minkä tahansa muun palveluihin liittyvän sopimuksen rikkomista tai muutoin tarpeen mukaan. lain mukaan.
• Jos kauppias, jonka kaupassa vierailet tai käytät, ohjaa meitä siirtämään nämä tiedot (esimerkiksi jos he mahdollistavat kolmannen osapuolen sovelluksen, joka käyttää asiakkaan henkilökohtaisia ​​tietoja).

• noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia tai vastata laillisiin oikeuden määräyksiin, haasteisiin, määräyksiin tai muihin viranomaisten pyyntöihin (mukaan lukien kansallisen turvallisuuden tai lainvalvontavaatimusten täyttäminen).
Henkilötietoja voidaan jakaa myös yrityksemme kanssa, joka ostaa yrityksemme tai sellaisen kauppiaan liiketoiminnan, jonka kaupassa vierailet tai käytät, joko sulautumisen, yrityskaupan, konkurssin, purkamisen, uudelleenjärjestelyn tai muun vastaavan liiketoimen tai menettelyn kautta.

Henkilötietojen säilytys ja käsittelyn kesto:

Rekisterinpitäjällä on oikeus käsitellä rekisteröityjen henkilötietoja asiaa koskevan lainsäädännön mukaisesti määritetyn ajan. Henkilötietojen käsittely suostumuksella on mahdollista vain sen ajan, jolle suostumus on annettu. Suostumus myönnetään Rekisterinpitäjälle seuraavaksi kolmeksi (3) vuodeksi tai siihen asti, kun suostumus peruutetaan. Asianomaisen ajanjakson päätyttyä henkilötiedot poistetaan, jos niiden säilyttämistä ei vaadita Slovakian lainsäädännön mukaan.

Rekisteröidyn oikeudet henkilötietojen käsittelyyn liittyen:

Henkilötietojen käsittelyn osalta rekisteröidyt voivat käyttää seuraavia oikeuksia: • oikeus saada tietoja henkilötiedoistaan ​​ja saada tietoa niistä;
• oikeus henkilötietojen oikaisemiseen;
• oikeus henkilötietojen poistamiseen;

• oikeus henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen

• oikeus henkilötietojen siirrettävyyteen;

• oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä;

• oikeus automatisoidun yksilöllisen päätöksenteon tehottomuuteen, mukaan lukien profilointi; • oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa (jos suostumus on käsittelyn laillinen perusta);
• oikeus tehdä hakemus menettelyn aloittamiseksi 100 artiklan ja sitä seuraavien artiklojen mukaisesti. henkilötietosuojalain mukaisesti valvontaviranomaisen eli Slovakian tasavallan henkilötietojen suojatoimiston kanssa, jonka kotipaikka on Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Slovakian tasavalta, yhteystiedot: +421 2 3231 3214, sähköposti: statny.dozor@pdp.gov.sk.
Rekisteröidyt voivat käyttää edellä mainittuja oikeuksia, jotka on tarkemmin määritelty 21 artiklan ja sitä seuraavien artiklojen määräyksissä. henkilötietolain säännösten mukaisesti henkilötietolain ja GDPR:n sekä muun asiaankuuluvan lainsäädännön mukaisesti. Rekisteröidyt voivat käyttää oikeuksiaan Rekisterinpitäjää vastaan ​​kirjallisella pyynnöllä, joka lähetetään tai toimitetaan rekisterinpitäjän kotipaikkaan: Trnavské mýto 1, 831 04 Bratislava; tai sähköpostitse osoitteeseen info@verteco.sk.
Pyynnön tulee sisältää seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, syntymäaika ja pysyvä osoite, jotta Rekisterinpitäjä pystyy tunnistamaan rekisteröidyn. Rekisterinpitäjä voi pyytää rekisteröidyn henkilöllisyyden tarkistamiseksi tarvittavien lisätietojen toimittamista, jos hänellä on perusteltuja epäilyjä luonnollisen henkilön henkilöllisyydestä. Rekisterinpitäjä on velvollinen antamaan rekisteröidylle tiedot tämän pyynnöstä toteutetuista toimenpiteistä yhden (1) kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Rekisterinpitäjä voi perustelluissa tapauksissa pyyntöjen monimutkaisuuteen ja määrään nähden pidentää edellä mainittua ajanjaksoa kahdella (2) kuukaudella, jopa toistuvasti. Rekisterinpitäjä on velvollinen ilmoittamaan rekisteröidylle tällaisesta pidentämisestä yhden (1) kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta ja ilmoittamaan syyt määräajan pidentämiseen. Jos rekisteröity on jättänyt pyynnön sähköisessä muodossa, Rekisterinpitäjä toimittaa tiedot sähköisessä muodossa, ellei rekisteröity ole muulla tavoin pyytänyt tietoja. Jos Rekisterinpitäjä ei ryhdy toimenpiteisiin rekisteröidyn pyynnöstä, hänen on ilmoitettava rekisteröidylle toimimatta jättämisen syistä yhden (1) kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta sekä mahdollisuudesta. tehdä hakemus henkilötietolain 100 §:n mukaisen menettelyn aloittamisesta henkilötietosuojavirastolle. Ilmoitukset toteutetuista toimenpiteistä on toimitettava maksutta. Jos rekisteröidyn pyyntö on ilmeisen perusteeton tai erityisesti toistuvan luonteensa vuoksi sopimaton, Rekisterinpitäjä voi vaatia kohtuullisen maksun ottaen huomioon tietojen toimittamisesta aiheutuvat hallintokustannukset tai kohtuullisen maksun hallintokulut huomioon ottaen. ilmoituksesta tai kohtuullisen maksun, jossa otetaan huomioon pyydetyn toimenpiteen toteuttamisesta aiheutuvat hallinnolliset kustannukset, tai kieltäytyä toimimasta pyynnön perusteella. Rekisterinpitäjä osoittaa, että pyyntö on perusteeton tai aiheeton.

Verteco ymmärtää, että sinulla on oikeudet henkilötietoihisi, ja ryhtyy kohtuullisiin toimiin salliakseen sinun päästä käsiksi henkilötietoihisi, korjata, muuttaa, poistaa, siirtää tai rajoittaa niiden käyttöä. Jos olet kauppias tai kumppani, voit päivittää monenlaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten maksu- tai yhteystietoja, suoraan tilisi asetuksista. Jos et voi muuttaa henkilötietojasi tiliasetuksissasi tai jos olet huolissasi tiedoista, jotka on kerätty vieraillessasi Vertecon verkkosivustolla tai käyttämällä tukipalveluitamme, ota meihin yhteyttä tehdäksesi tarvittavat muutokset. On tärkeää muistaa, että jos poistat henkilötietosi tai rajoitat niiden käyttöä, palvelut eivät välttämättä toimi kunnolla.